2015-09-24 17:04:27• hírek • Szatmar.ro

Szerencsétlenül jártak a motorosok

Két motorosbaleset volt szerdán. Az érintettek komoly sérüléseket szenvedtek.

Az egyik baleset Nagykárolyban történt, a Mihai Viteazul sugárúton. A 36 éves V. Zsuzsanna, érdengelegi lakos, Fiat Punto személygékocsiját vezette, amikor nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő 23 éves kaplonyi motorosnak. Az ütközés következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálatok szerint egyik sofőr sem volt ittas.

Szerdán a megyeközpontban is volt egy motorosbaleset, méghozzá a Lucian Blaga sugárúton. A 44 éves H. György Honda típusú motorkerékpárját vezette, de túl gyorsan ment, elvesztette uralmát a jármű fölött, ezért egy jobb oldali villanyoszlopnak ütközött, aminek következtében súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A hatóságok megállapították, hogy H. György nem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően.

A szerdai nap folyamán két személyt is igazoltattak a rendőrök, akikről kiderült: nincs jogosítványuk. Domahidán a 43 éves S. Ecaterina helyi lakos egy robogót, Mogyoróson a nagybányai 25 éves P. Marcel pedig egy Volkswagen típusú személygépkocsit vezetett vezetői engedély nélkül.

A rendőrségi jelentés szerint ugyanezen a napon egy kisgércei perpatvarba kellett beavatkozniuk a hatóságoknak, ugyanis a 29 éves E. Adriana és élettársa, a 35 éves M. Petre közötti nézeteltérés úgy elfajúlt, hogy a férfi egy felmosó nyelével kezdte ütlegelni élettársát. Rendőrségi eljárás indult ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: